Een heel aantal projecten heeft CircleEcology dit winterseizoen mogen begeleiden als voedselbos-coach, van ruimtelijk ontwerp en procesbegeleiding, tot advies-bezoeken op locatie en individuele sessies om de ontwerpwens scherp te krijgen. Dat heeft stuk voor stuk blije gezichten en goede berichten opgeleverd. Daar doe je het voor!


Bij sommige gaat de aanplant al van start, bij één project is bewust gekozen voor een vervolg na de zomer, om de bestaande natuur geen geweld aan te doen, en eentje is een groter plan voor de langere termijn, dat we gefaseerd uitwerken.

Niet alleen de klanten zijn tevreden. Zelf is het ook intens genieten van dit werk! Het is een geschenk om steeds weer te ontdekken hoe dit coaching-format een waardevolle bijdrage is voor iemand die zijn droom wil neerzetten.

Polucultuur teelt in rijen 2

Ook zet elke opdracht er opnieuw toe aan om verder in de details te duiken. Bijvoorbeeld over bijzondere soorten voor alle hoogtelagen in verschillende groeiomstandigheden, de ins en outs van verschillende plantpatronen, of nieuwe manieren om het ontwerp ruimtelijk weer te geven, op papier en digitaal.

 

 

Ook interesse in een ontwerp, advies of begeleiding bij het proces om je voedselbos van droom tot werkelijkheid te maken?

CircleEcology biedt begeleiding op maat, van klein tot groot, voor ondernemers, overheden, NGO’s en particulieren.

Lees hier meer of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Andere artikelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Dan blijf je op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops, plantdagen en artikelen.

Scroll naar boven