Voedselbos adviestraject voor opstart, ontwerp of beheer

Hoe gaat het adviestraject in zijn werk?

Dit bestaat uit de volgende stappen:
  1. Een intakegesprek. Hierin maken we kennis en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Dit kan via (video)bellen, of op een van de voedselboslocaties van Malika in Ede-Wageningen.
  2. Spreekt dit je aan? Dan stellen we een advies-voorstel op. In overleg komen we tot een afspraak die bij jou past. 
  3. Tijdens een bezoek op je/jullie locatie nemen we de tijd voor de bestaande ideeën en vragen, en het land. Er is volop aandacht voor wat er ter plekke speelt.*

* NB: Voor locaties die te ver zijn om te reizen, kunnen we voor een aantal vragen ook een online consult inplannen.

 

Wil je een langer traject voor ontwerpbegeleiding? Dat kan alleen in uitzonderlijke gevallen. In dat geval bespreken we in het voorstel (stap 2) of je kiest voor:

A. Een strippenkaart van een aantal overleguren voor een vast tarief. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor meerdere adviesconsults op locatie, gedurende je proces van voorbereiding en uitvoering.

B. een uitgebreide offerte op maat, met een werkplan met een aantal overlegmomenten voor het bespreken van inventarisatie, tussenbespreking(en) van het conceptontwerp, de verdere detailuitwerking, wellicht ook het bestellen van plantgoed en begeleiden van de aanplant.  Je kunt daarbij zelf afstemmen welke aspecten je zelf doet, en wat wij als expert voor onze rekening nemen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Dan blijf je op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops, plantdagen en artikelen.

Scroll naar boven