VOOR ONTWERP – PROCESBEGELEIDING – ADVIES – HULP BIJ AANLEG

Om te bepalen welke aspecten van belang zijn voor uw ontwerp- of adviesvraag, werken we met een oriëntatie-document. Daarin staan de diverse stappen aangegeven. In een intakegesprek bespreken we samen de mogelijkheden en afwegingen.

voedselbos-coach documentatie impressie

 

VRAAG NU VRIJBLIJVEND DE ORIËNTATIE VOOR HET COACHINGS-TRAJECT AAN.

 

  • Heb je, als ondernemer of particulier, alleen of met een groep, plannen voor een voedselbos, en wil je weten wat de mogelijkheden zijn?
  • Heb je zelf al een plan gemaakt, maar heb je toch graag eens een deskundige die meekijkt of bepaalde aspecten uitwerkt?
  • Ben je al even bezig met je project, en vraag je je af hoe je nu de verdere ontwikkeling goed begeleidt?
  • Zoek je mensen om mee samen te werken of kennis en ervaring uit te wisselen?
  • Wil je iemand die met je meedenkt, meewerkt, of je net dat zetje en die inzichten geeft, die je nodig hebt om verder te komen?

Dan is de voedselbos-coach iets voor jou!

Voedselbos-expert Malika komt graag bij jou op locatie langs, stelt vragen, denkt mee, laat mogelijkheden zien, coördineert, luistert, legt uit, en legt verbanden en verbindingen… Net wat jij of jullie nodig hebben.

Na een intakegesprek stippelen we een programma op maat uit. Soms is één adviesgesprek al voldoende. Voor ontwerpbegeleiding kun je uitgaan van gemiddeld 3 tot 6 sessies, afhankelijk van de grootte van het project en hoe uitgebreid je de plannen wilt uitwerken.

Waar we precies op ingaan, hangt af van jouw vraag en situatie. Het kan bijv. gaan om inhoudelijke kennis over soorten, beheermethodes of praktische voorbeelden, het doorlopen van het ontwerpproces, afwegen van diverse scenario’s, in contact komen met de juiste mensen of netwerken, of het begeleiden van een groepsproces.

In het intakegesprek gaan we in op het helder krijgen van jouw specifieke vraag en situatie, en de mogelijkheden van begeleiding die daar het best bij aansluiten.

Denk je nu: “Dat klinkt goed! Hoe maak ik een afspraak?”  

Reageer hier om vrijblijvend meer informatie toegestuurd te krijgen, of om meteen een afspraak aan te vragen. Of stuur een e-mail met een korte omschrijving van jezelf, je locatie, en je coachings-vraag. We nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Wie is de voedselbos-coach?
Om jou/jullie als voedselbos-coach bij te staan, zet Malika al haar kennis, “boeren”verstand, ondernemersgeest, creativiteit, passie en diepe verbondenheid met de natuur in, plus meer dan twintig jaar opleiding en ervaring rond het opzetten en beheren van bos en natuur, land- en tuinbouw, voedselbossen, permacultuur-projecten, met links naar watermanagement en dieren. Daarnaast volgde ze vele trainingen in communicatie, procesbegeleiding, persoonlijk leiderschap en intuïtief ondernemen.

Ze werkte in, met en voor boerderijen en landgoederen, privétuinen, buurt-initiatieven, zorgvragers, scholen en leefgemeenschappen. In al die jaren heeft ze ontelbaar veel uitgeprobeerd, fouten gemaakt, blokkades ontmoet, en geleerd dat dingen niet altijd werken zoals je denkt, om uiteindelijk steeds meer te ontdekken hoe je daar je kracht uit kunt halen, en wegen te vinden om het wél te laten slagen.

“Waar een wil is, is een weg!”

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Dan blijf je op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops, plantdagen en artikelen.

Scroll naar boven